PMP Soru Bankası Satışta!

Soru Simülatörü Uygulamamız – PMP Soru Bankası

Soru Simülatörü Uygulamamız (PMP Soru Bankası) PMSPEED markasıyla www.pmspeed.com üzerinden erişiminize açıktır!

Kariyer patikanızda hedefinize PMSpeed ile adım adım yaklaşın!

• Son sınav sistemi ile uyumlu özgün Türkçe ve İngilizce 1000 soru. Dil desteği seçeneği ile hangi dilde isterseniz o dilde hazırlanın.
• Sınav formatını daha iyi anlayacak ve konuları pekiştireceksiniz!
• Süre yönetimi becerileriniz gelişecek!
• Deneme sınavları ile sınav heyecanınızı yeneceksiniz!
• Stratejik düşünme yeteneğinizi artıracaksınız!

Sonuç olarak, bol miktarda soru çözmek, PMP sınavına hazırlık sürecinde kritik bir faktördür. Soru çözmek, bilgilerinizi pekiştirir, sınav formatını anlamanızı sağlar ve zayıf yönlerinizi belirlemenize yardımcı olur. Pratik yaptıkça sınavda daha rahat ve başarılı olma şansınız artar.

• Sınav sonuçlarınıza özel hazırlanan raporlarla hangi konularda eksiğiniz olduğunu göreceksiniz.
• Yanlış yaptığınız sorularda, cevap anahtarınızdaki ayrıntılı açıklamalarla aklınızdaki soru işaretlerini gidereceksiniz.
• Sonuçlarınıza ilişkin raporlarımızla kademe kademe ilerlemenizi göreceksiniz.

PMSpeed ile sınava hazırlanmaya hala başlamadınız mı? Kariyerinize bizimle hız verin!

PMP Soru Bankası

PMP Soru Bankası

PMP Soru Bankası ile ilgili PMSPEED Kullanıcı Yorumları

Cem Aldaş  

PMP Sınavına hazırlık için en güzel kaynaklardan biri. Paket2’de yer alan sorular da aynı paket1 gibi sınav içeriğinin tamamını kapsıyor ve konulara göre dağılımları sınavla uyumlu. Yanıt seçenekleri gerçekçi. Aynı sınavı tekrar yaparak daha iyi bir hazırlık imkanına sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca Türkçe/İngilizce seçeneği ile ayrı denemeler yaparak sınavda hangisini tercih edebileceğiniz konusunda fikir edinebiliyorsunuz. Soruların yanıtlarını tekrar gözden geçirirken, sistem tarafından iletilen açıklamalar oldukça aydınlatıcı. Emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum, ödediğiniz paranın karşılığını fazlası ile alıyorsunuz.

Bahar Eroğlu  

PMP sınavına tavsiye edilenden çok daha kısa sürede hazırlanmam gerektiği bir dönemde PMSpeed paketleri ve sınavları gerçek anlamda hayat kurtarıcı nitelikte oldular.
PMP kursunun üzerinden 10 aydan fazla süre geçmiş olmasına rağmen, PMSpeed soruları kursta öğrenilen bilgileri geri çağırmak açısından çok faydalı idi.

Sorular içerik ve sorulma sekli olarak gerçek sınavla neredeyse bire bir örtüşüyor. Ek olarak bu paket ile çalışırken zaman yönetimi de öğreniliyor. Zaman yönetiminin iyi olması sınavda çok büyük avantaj kazandırıyor çünkü emin olunmayan sorulara geri dönüş imkanı sağlıyor. PMSpeed testlerinde yapılan yanlışları çalışmak, açıkları kapatmaya çok yardımcı oluyor. Bu sınavlarda iyi bir yüzdeyi yakalamak, gerçek sınavı da geçmeyi garantiliyor.

ARGE Grup Danışmanlığın tüm eğitmenlerine ve çalışanlarına, hem kurslarda verdikleri kaliteli ve etkin eğitim, hem de bitmek tükenmek bilmeyen bir sabır ve özveri ile sağladıkları bilgi ve moral desteği için sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
Bu süreçte öğrendiğim bilgilerin ve yaşadığım deneyimlerin is hayatımda proje yönetimi yaparken bana her daim yol göstereceğinden eminim.

Asiye Zoroğlu  

5 Günlük etkili ve verimli geçen PMP Hazırlık Eğitiminden sonra (bana göre MBA formatında) online olarak katıldığım eğitim sonu değerlendirme sınavını çok beğendiğimi belirtmek istedim.

ISO 9001 Yönetim Sistemleri ve EFQM alanında uzman olmam ve uzun yıllar proje yönetimi departmanında yöneticilik yapmam dolayısıyla soruların ne kadar kaliteli olduğunu belirtmeden geçmek istemedim.

Teorinin pratikle harmanlandığı, key study formatında sorular için sınav hazırlık komisyonunuzu yürekten tebrik etmek istiyorum.

Hilal Ertekin  

PMP sınavına gereğinden fazla çalıştığımı düşünüyorum. Soruların çoğunluğu birbirinin aynısı gibiydi. Senaryo kısmı aynı şıklar değiştirilmiş gibi geldi sorularda. Yeterli çalışma ile rahatlıkla geçilebilecek sorular olduğunu düşünüyorum.

Sınava çalışırken öncelikle cloneq questions mantığı kavramamı sağladı sonra PMSpeed üzerindeki sorularla beraber konular çok daha netleşti. PMSpeed üzerindeki sorular sınava çalışmak için yeterliydi.

PMP soru bankası ile ilgili sorularınız için bize ulaşın: https://www.argegrupdanismanlik.com.tr/iletisim/

PMSpeed soru bankası için: www.pmspeed.com

#projectmanagement #projeyönetimi #çevikprojeyönetimi #projectmanager #agileprojectmanagement #pmpexam #pmp #projeyonetimi #agileapproach #scrum #pmicertification #pmpcertification #rmpcertification #pmipba #acpexam